søndag, september 25

5 ting du kan købe til haven, der gør den mere børnevenlig

Har du hus, have og børn, kan det være, at du også har lyst til at gøre noget ekstra for, at du kan få skabt en ekstra børnevenlig have, som dine børn elsker at være i. I dag er der også mange forældre, der synes, at deres børn bruger for meget tid foran skærmen, og det kan derfor være smart, at man forsøger at lave en lækker og indbydende have, som man kan lokke dem ud i. Men børn keder sig hurtigt i dag, og derfor skal der også være nogle ting i haven, der holder dem interesserede i at være der. I denne artikel kan du finde inspiration, hvad du f.eks. kan vælge at købe.

Du kan købe fodboldmål til haven

Hvis du har en datter eller en søn, der er vild med at spille fodbold, kan det være ganske oplagt at kigge efter fodboldmål til haven. Det er sundt, at børn har en god hobby, der også involverer bevægelse, så det er kun godt, hvis du kan inspirere dem til at dyrke deres hobby mere – f.eks. med et fodboldmål til haven. Du kan nemt finde fodboldmål til haven på nettet.

Du kan få et gyngestativ

Der er også mange børn, der er vilde med at gynge, og derfor kan det også være en god idé, at man vælger at få et gyngestativ til haven. Om det er en god idé, kommer måske også an på, hvor gamle dine børn er. 

Du kan få en trampolin til haven

Der er også rigtig mange børn, der synes, at det er vildt sjovt at hoppe på trampolin, og det kan man jo faktisk godt forstå, for det er også super sjovt! Du kan vælge at få en trampolin til haven, hvis du også synes, at dine børn trænger til at komme mere ud og lave noget andet end at sidde foran skærmen. Det behøves heller ikke at være farligt at have en trampolin i haven, hvis man tager de rigtige sikkerhedsforhold. Det kan f.eks. være, at du kan få gravet trampolinen ned, eller det kan være, at du kan få et net omkring den, så man ikke falder ud over kanten.

Pas på med en have, der er for fin

Hvis man skal have en have, der er børnevenlig, skal man måske også regne med, at man ikke kan have en have, der er alt for fin samtidig. Det er klart, at børn er nysgerrige, og de har lyst til at undersøge alt – også selvom det er dine pæne blomster, som du lige har plantet ud! Derfor kan du med fordel sørge for f.eks. at have et stort område med græs – det er også bedre, hvis du skal have plads til en bane mellem dine fodboldmål til haven.

Du kan have en terrasse i haven

Det kan godt være, at det mere er dig selv end dine børn, der kommer til at sætte pris på, at der er en terrasse i haven. Men har man børn, kan det også være, at man bruger tid sammen med andre, der har børn.