søndag, september 25

Alle fortjener en god studentergave 

Når du bliver student, er det en milepæl, som du og din familie har arbejdet mod i lang tid. Derfor fortjener du en god studentergave fra dem, der holder af dig. Uanset om du er til gadgets, oplevelser eller noget helt tredje, så finder her et par godt råd til en studentergave, som alle studenter vil elske. Find den perfekte studentergave her.

Gode ideer

Hvis du ønsker at give din student en gave, der holder hende eller ham konstant opdateret på det seneste, så er et gadget et godt bud. Der findes mange forskellige styresystemer og smartphones nu om dage, og det kan være svært at følge med i alt. Med et nyt styresystem eller en ny smartphone er du godt klædt på til at tackle de næste år. Et andet godt bud på en studentergave er en oplevelse. Det kan være alt fra en tur i biografen eller et besøg på et spa-hotel til at tage med familien i sommerhus eller rejse til udlandet. Uanset hvad du vælger, så er dette en gave, der vil give din student minder for livet. Mange studenter får også en populær designer ting som de kan bruge når de flytter hjemmefra. Dette kan for eksempel være en af de populære Kay Bojesen Abe eller en anden populær designer genstande.

Traditionen tro

Når man bliver student, er der en række traditioner, som man skal holde. For eksempel er det tradition at fejre med familien og vennerne, og ofte holder man en stor fest. Det er også normalt at købe tøj til den store dag, og mange studerende vælger at få en ny frisure til dagen. Mange studerende får også en studentergave fra deres forældre eller andre familiemedlemmer. Det som alle studenter ser frem til er helt klar vognturen. Her kører man oftest i en åben lastbil om sommeren, efter alle eksaminer er overstået med studenterhuer med musik for fuld skrald. Her kører man så rundt til alle fra klassens adresse og holder nogle mini fester inden man kører videre til den næste klassekammerat. Det er altid et spektakulært syn og man pynter vognen op med alverdens genstande og pynt. Oftest laver man et banner med nogle opfodringer til folk, 1 dyt drengene drikker, 2 dyt og pigerne drikker 3 dyt og alle mand bunder. Det er en himmelsk dag og alle ser tilbage på denne dag som en dag med glæde. Oftest kører man også til et sted hvor man kan bade, og få sit emblem i studenterhuen. Her nøgenbader man kun med hatten på, og derefter klipper en bølge ind i huen. Der er mange forskellige emblemer alt afhængig af hvad man laver. Hvis man kysser en af samme køn må man vende emblemet foran om. Hvis man drikker en kasse øl, må man klippe en firkant i huen. Et andet emblem man klipper vil være et lyn, hvis man er sammen med en der har huen på. Der findes rigtig mange forskellige former, men det er ikke noget man behøver at gøre.