tirsdag, oktober 26

Frokost catering i København

Er du ejer af en virksomhed i området Storkøbenhavn? Mangler du den helt rette frokost catering i København til dine ansatte? Din søgen stopper her med cateringfirmaet Ryde Gastronomi, der yder catering til virksomheder med alt fra to til flere hundrede ansatte.  

Kokkene bag konceptet har en masse erfaring i gastronomi og har arbejdet på berømte restauranter, såsom Noma og Søllerød Kro. Alt er naturligvis hjemmelavet og smagene sammensat til perfektion både med henhold til miljøet, bæredygtighed og genbrug i en stigende moderne, klimabevidst verden! 

Find den helt rette catering 

Der kan være mange grunde til at vælge et cateringfirma til at lave mad til din virksomheds medarbejdere. Selvom det er lidt dyrere for dig som chef er det oftest den mest hensigtsmæssige måde at skabe et godt arbejdsmiljø for alle. En god frokostordning kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet, danne gode relationer på tværs af kolleger og forbedre dine medarbejderes sundhed.  

Når maden er både rigtig god og rigtig sund, bliver der skabt grobund til diskussioner, gode snakke og sjove fortællinger kolleger imellem. Hvis du vælger at hyre et lokalt frokost catering firma har du og dine medarbejdere noget at samles om i frokostpausen, som kan skabe sunde vaner og mere effektivitet i dagligdagen. Læs mere Ryde Gastronomi på ryde-gastronomi.dk.  

Stort udvalg af retter og smage 

Hos Ryde Gastronomi er alt lige fra saucer til garniture er hjemmelavet. Cateringfirmaet bruger også tid på at bage forskellige mørke og lyse brød. Alle opskrifterne er udviklet af en uddannet ernæringsekspert, som vil forsøge at gøre maden så spændende som mulig, men også så sund som mulig. Kokkene bag er uddannede gourmetkokke og er derfor trænet i at forvandle en simpel ingrediens til et michelinværdigt måltid på ingen tid.  

Dig og dine medarbejdere får ikke kun serveret tørt kød og kedelige, udkogte grøntsager, nej, I vil få serveret en perlerække af varme retter, grønne salater, fyldige salater, osteborde, desserter og meget mere, hvis I vælger Ryde Gastronomi som jeres cateringfirma. Hvis du eller nogle af dine medarbejdere er vegetarer, kan de behov sagtens justeres til frokostordningen. 

Alt er hjemmelavet 

Kokkene bag Ryde Gastronomi har også klimaet i mente, når de planlægger opskrifter og retter til frokostordninger. For dem er det nemlig i allerhøjeste grad vigtigt at benytte sig af lokale ingredienser for at tage medansvar for hvordan jorden bliver behandlet og hvordan vi efterlader den til den kommende generation. Bare det at købe lokale ingredienser, der er ikke er blevet fragtet fra den anden side af verdenen kan gøre en verden til forskel for ens aftryk på klimaet, udover at gøre en mere bevidst om miljøet.  

En hel ny verden af nye opskrifter og kreative idéer til hvordan man skal bære sig an i køkkenet vil åbenbare sig. Ryde Gastronomi prioriterer derfor også økologi og bæredygtighed, hvor det giver mening. Udover det forsøges der også i frokostcateringfirmaet at undgå madspild ved at veje maden og derudover at genbruge så meget som muligt. Ryde Gastronomi har derudover installeret solceller på deres tag for at gøre sig brug af klimavenlig energi og mindske deres aftryk på klimaet.