lørdag, juli 2

Tag på camping i Østjylland, der er rig på oplevelser

Findes der noget bedre end at trække stikket i en uge og forlade hverdagens ræs og rutiner? En solferie byder på masser af oplevelser, men sjældent restituering. Og restituering er netop det, mange higer efter og har brug for oven på en presset hverdag, der er skemalagt ned i mindste detalje. En campingferie er måske lige det, man har allermest brug for, når batterierne skal lades op. Men hvad kan sådan en campingferie egentlig byde på, der er så fedt og spændende? Læs med videre og find svaret.

Camping i Østjylland med nærvær, tid, afslapning og mindeværdige oplevelser

Den perfekte familieferie byder på en god kombination af gode oplevelser og afslapning. Skab fantastiske minder med børnene, som kan tales om i underligheder. Børn går sjældent op i skisport eller palmer. De er mere ligetil og finder glæde og spænding i mere jordnære oplevelser. Tag eksempelvis på camping i Østjylland, hvor der er tid til nærvær, ro og oplevelser for hele familien.

Lej en hyggelig campinghytte i Byrup

I Byrup ligger en campingplads, hvor man kan leje campinghytter, hvis man ikke er en vaskeægte camper-familie med egen campingvogn. Det kan også være noget nemmere med en hytte. Man kan ofte betale sig fra slutrengøring, og der er intet bøvl ed at komme frem og tilbage, at få fyld campingvognen med service og toiletpapir, vandtank, gas og hvad der ellers dertil hører.

Camping i Østjylland nær oplevelsesmuligheder for hele familien

Byrup ligger meget centralt i forhold til tre store byer, der til sammen huser en masser spændende oplevelsesmuligheder. Byrup ligger nær Silkeborg, med ca. en halv times kørsel til både Horsens, Vejle og Skanderborg, og kun 53 minutters kørsel fra den pulserende storby Århus samt en times kørsel til det eksotiske Randers. Oplevelsesmuligheder i køreafstand, der bør fremhæves, og som kan være for hele familien, er:

  • Randers Regnskov
  • Givskud Zoo
  • Tivoli Friheden
  • Djurs Sommerland
  • Himmelbjerget
  • AROS Kunstmuseum

Lad børnene komme ud blandt dyr og opleve helt nye arter i Randers Regnskov. Der er der ægte eksotisk klima med høj luftfugtighed, fritgående aber, papegøjer, der flyver over hovederne på folk og sjove aktiviteter og underholdning for børn og voksne. Eller tag til Givskud Zoo, der særligt er en tur værd for de mindste. Der er finder man klappe-dyr, afrikanske tigere, rideture, bådture, karruseller og meget mere. Den perfekte kombination af et udendørs legeland og dyrepark for de små.

I Tivoli Friheden og Djurs Sommerland kan både børn og voksne få kriller i maven af høje rutsjebaner, spise lækre candyfloss, køre i karruseller og hvad der ellers hører til en spændende forlystelsespark.

Skal den stå på naturoplevelser, er Himmelbjerget et fantastisk sted, med den store smukke sø, hvor vandet glinser harmonisk, med den flotte skov og grønne trækroner rundt om.

For større børn og voksne, kan en kulturel og historisk tur på AROS kunstmuseum være et hit.

Camping i Østjylland på 4-stjernet campingplads

Alle disse spændende oplevelser befinder sig kun en smuttur fra Byrup, hvor en lækker 4-stjernet campingplads med hytter ligger på at skabe gode minder for den næste familie.