søndag, september 25

Tag på mere afslappende cykelferier

En cykelferie er en god og sund måde at nyde sin fritid sammen med venner eller familie. Alt man behøver er sine cykler, de folk man vil afsted med og alle de andre fornødenheder, man personligt ikke kan være foruden. Der er bare ét problem ved cykelferier. Nogen folk kan simpelthen bare ikke klare en hel ferie, hvor næsten al tiden foregår på cyklen. Det kan være af helbredsmæssige årsager, eller fordi formen ikke er god nok. Det korte af det lange er, at det er dødærgerligt at give slip på cykelferien.

Overkom problemerne – en cykelholder kan hjælpe!

Løsningen er heldigvis nem nok. Hvis man ikke kan holde til at være på cyklen hele tiden, så må man jo lade være. Det betyder dog ikke, at man behøver at give op på cykelturene. Med en cykelholder kan man jo bare tage cyklerne med sig. Hvis man anskaffer sig et cykelstativ til bilen, er det muligt at medbringe cyklerne nærmest lige meget, hvor man vil hen. Om det er på kamping eller i sommerhus er lige meget. Cykelholderen fungerer trods alt, så længe man har en bil, som den kan spændes på. En cykelholder er derfor løsningen til dig, der gerne vil op på cyklen og ud i verden med familie og venner, men som ikke kan, eller gider, bruge al deres tid på en cykel. Ved brug af en cykelholder er der altså mulighed for diversitet i ferien, idet alt ikke behøver at handle om at cykle.

cykelholder på bil

Når man er afsted med cykelholder

Når man er afsted med cykelholderen, er der altså mere mulighed for, at man kan slappe af, samtidig med at man også kan få noget motion. Måske cykler man ud til en å og fisker nogle timer, inden man tager turen tilbage igen. Det kan også være, at man efter at have grillet og nydt sin aftensmad gerne vil på en hyggelig aftentur i skoven for at brænde nogle af kalorierne af. Så længe man gør brug af cykelholderen, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan tage sig til på cykelferien. Forskellen er bare, at man ikke er tvunget til at cykle konstant og hele tiden. Man kan selv vælge, hvor og hvornår det skal være.

Anskaf dig en cykelholder – om ikke andet for en sikkerheds skyld

En sidste ting man kan gøre, når man tager cyklen med på ferie, er at man simpelthen kan udelade at cykle – og det er helt okay! Nogen gange er det planen, og andre gange tror man bare på, at man gerne vil. Men der kan ske så meget, der gør, at man egentlig hellere bare vil slappe af end motionere. Så er det heldigt, at man ikke er tvunget til at cykle. Ligesom så meget andet grej kan man bare have cyklen med, og så kan man jo bruge den som man vil. Så hvis du godt kan lide at cykle på ferien i ny og næ, så anskaf dig en cykelholder – om ikke andet så for en sikkerheds skyld.