søndag, september 25

Annoncering

Ønsker du indsigt i, hvordan vi forholder os til annoncering? Annoncering er noget, der deler vandene. Vi har gjort os mange overvejelser om, hvordan vi skal forholde os til annoncering.

Hvad er betalte annoncer?

Betalte annoncer

Betalte annoncer er når artikler indeholder betalt reklame. Det kan for eksempel være, når en virksomhed handler om at tage et lån, at der i den pågældende artikel så er et link til en virksomhed, som har betalt for dette link.

Er der penge i links?

Det korte svar må være ja. Der er penge i links, men hos Amager Mølle Bladet vil du ikke finde artikler, som udelukkende indeholder betalte links. Vi har stor fokus på, at hver eneste artikel, som vi skriver, giver mening for dig som læser.

Amager Mølle Bladets holdning

Hos Amager Mølle Bladet forholder vi os kritiske til betalt annoncering. Når det så er sagt (skrevet), er vi åbne over for samarbejdsaftaler. Men dette er udelukkende en mulig, hvis vi vurderer, at samarbejdet skaber værdi for begge parter.
Vi ønsker ikke, at vores læsere skal møde links i hver af vores artikel og da slet ikke links, som ikke giver dig som læser noget værdi.

Ønske om et samarbejde?

Hvis du nu som virksomhedsejer tænker, at din virksomheds værdigrundlag stemmer overens med Amager Mølle Bladets værdier, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan altid kontakte os på mail kontakt@amager-molle.dk eller på vores telefon + 45 8041 22 20 mellem 8-17 alle hverdage.