lørdag, juli 2

En pakkekalender gør december nemmere for de små

December kan være en hård måned at komme igennem. For de voksne er der meget at lave op til jul. For børnene er det utroligt længe at vente. Men en pakkekalender kan gøre ventetiden lidt nemmere. Og har du rigeligt at se til som voksen, så kan du vælge at købe en færdigpakket pakkekalender. Så skal du ikke bruge tid på at finde 24 små ting og pakke dem ind hver for sig.

Der findes mange forskellige færdigpakkede kalendere. Nogle af dem indeholder små stykker legetøj, de små kan fordrive ventetiden med. Nogle af dem indeholder noget lærerigt. Så kan du snige noget læring ind, imens de små har det sjovt.

Gør ventetiden nemmere

Når december måned starter, så er julestemningen allerede i luften. Butikker og gader er pyntet op, og radioen begynder at spille julesange. Det får børnene til at tænke på juleaften, hvor de får gaver. At vente i 24 dage på de gaver er ikke altid nemt. Men en lille gave hver dag gør det meget nemmere. Så en pakkekalender kan være en rigtig god idé.

Når børnene kun skal vente til næste dag, så bliver det nemmere end at vente mange dage. Får de en lille ting hver dag op til jul, så går tiden lidt hurtigere. De har noget at beskæftige sig med, og de har fået en lille gave. Glæden ved at pakke en gave op har allerede været der.

pakkekalender

Gør det nemt for dig selv

Som voksen har du sikkert meget at se til i december. Juleaften skal forberedes, og det er et stort arbejde. Der skal indkøbes gaver til hele familien, og du skal tænke på julepynt, juletræ og julemad. Der er også altid mange julefrokoster, man skal presse ind i kalenderen.

Du behøver ikke at overbelaste dig selv for at gøre ventetiden nemmere for dine børn. Du kan sagtens vælge en nem løsning med deres pakkekalender. Køb en færdigpakket kalender. Så skal du bare finde et sted at placere den.

Køb gerne en julekalender med til dig selv, når du køber børnenes pakkekalender. Så kan I alle have noget at åbne hver dag. I har alle en lille overraskelse at glæde jer til.

Køb pakkekalender online

Skal det være endnu nemmere for dig selv, så køb børnenes pakkekalender online. Så kan du sætte dig ved computeren en aften i november og tjekke den ting af på tjeklisten. Når pakken bliver leveret, så har du klaret den opgave. Børnene er underholdt.

Køber du den online, så kan du også finde et større udvalg. Du kan sikkert finde en færdigpakket pakkekalender i en lokal butik. Men der er sjældent flere slags at vælge imellem. Det er der online. Her kan du vælge, om børnene skal lære noget af de små pakker, eller om der skal være et andet tema i dem.

Der er et fint udvalg af færdigpakkede pakkekalendere online. Du kan endda finde nogle med 12 pakker, så der kun er til hver anden dag. Hvis du synes, at 24 er lidt for mange.