lørdag, juli 2

Guide: Sådan finder du de bedste dåbsgaver

Skal du også snart til en dåb? Men ved du virkelig ikke, hvad du skal købe den lille ny i dåbsgave? Der er nemlig rigtig mange muligheder derude, og ofte kan det være rigtig svært at vide, hvad forældrene og barnet egentlig kunne tænke sig i dåbsgave. Læs med her og få nogle gode ideer til, hvad du kan give det nye familiemedlem i dåbsgave. Du kan også finde endnu flere gode dåbsgaver på denne hjemmeside: www.parcellet.dk.

Noget at spise med

Hvis du gerne vil give den lille nye en praktisk og super sød gave, kan noget barnet kan spise med være en rigtig god løsning. Når barnet skal døbes, er det ikke gået i gang med at spise fast føde eller mos endnu, og derfor har forældrene ofte ikke tænkt tanken omkring tallerkner og skeer til deres nyfødte endnu. Her kan du så komme dem i forkøbet og give dem en praktisk tallerken eller et praktisk sæt skeer, som barnet kan bruge til at lære at spise ordentligt mad. Det kan for eksempel være en af disse tallerkner, som suger sig fast til bordet, så barnet ikke kan vælte alt maden omkring sig og smide en hel tallerken på gulvet. Det kan også være, at du vil få et hyggeligt sæt bestik indgraveret, så barnet kan minde tilbage til dens dåbsdag, når den bliver lidt ældre. Der er altså mange dåbsgaver indenfor at spise kategorien.

dåbsgaver

Noget personligt

Vil du gerne give barnet noget personligt i dåbsgave? Så kan det være rigtig hyggeligt, hvis du får noget personliggjort til netop det specifikke barn. Det kan for eksempel være et fint billede med barnets navn på, som det kan have hængende på væggen i deres værelse, eller det kan være et fint navnetog, hvor bogstaverne i toget staver til barnets navn. Det er også en fin pynte- og legegenstand, barnet kan have stående på sit værelse i lang tid. Ellers kan en sød bamse eller et andet stykke hyggeligt legetøj til barnets næste alderskategori være en god mulighed, da børn ofte vokser ud af dens legetøj og derfor gerne vil have noget andet at lege med.

En hyggelig bog

Elsker barnet du skal give dåbsgaver til også at læse? Så kan det være en rigtig god ide at købe en dåbsbog til barnet. Her kan du nemt skrive ind i selve bogen, at den er fra jer (dig) af, så barnet hele sit liv ved, at netop denne bog er fra jer (dig) af. I dag kan man også lave personlige bøger, så du kan lave en bog til barnet, som netop handler om det at skulle døbes eller en historie, hvor barnet er hovedkarakter i. Der findes rigtig mange hjemmeside derude, hvor man kan bestille sådan en bog til den kommende baby, der skal døbes. Ellers er en helt almindelig og lidt dyrere bog ofte et hit, som dåbsgaver, da de kan læses så mange år og den vil nemt bringe gode minder frem.