søndag, september 25

Tidens trends i smykker: Pernille Corydon, Stine A & Maanesten

smykke

Vil du gerne følge med i hvilke smykkebrands der trender lige nu og som er til at betale? Så læs med her! 

Daylight fra Pernille Corydon 

En af de helt store bestsellere blandt smykker lige nu er serien Daylight fra Pernille Corydon, og serien vokser sig kun større og større! Serien består af smykker i både sølv og forgyldt, og fælles for dem alle er en oval cirkel med tråde fra midten og ud, enten hele vejen rundt eller halvvejs. De laves i både ringe, øreringe, armbånd, hårspænder og halskæder, og alle i forskellige størrelser. 

…og jeg har netop hørt, at en ny serie kaldet Sunlight netop er lanceret – spændende om den kan nå samme højder som Daylight!  

Mix & Match med Stine A 

En anden ting som er vildt populært er asymmetri, derfor er smykker fra Stine A skide smarte, fordi de sælges alle enkeltvis – altså også øreringe, som vi normalt kender i par. Derfor indbyder de til, at man blander dem, og mixer og matcher på forskellige og unikke måder! Vi taler alt fra øreringe med drinks og kirsebær til hjerter og små sten! 

Maanesten – bare Maanesten! 

Og ja så er det Maanesten og generelt bare størstedelen af deres smykker. De laver anderledes smykker med farver, lidt spræl, spændende overflader og unikke sammensætninger. Det er tydeligt, at Maanesten går op i at følge tidens trends og ved særligt hvad de unge piger ønsker – med det sagt passer en del af deres smykker alligevel til alle aldersgrupper! 

Men hvor?

Alle tre brands forhandles hos https://bonells.dk/, hvor de tilbyder et stort udvalg af alle brands, og løbende opdaterer deres sortiment med fantastiske nyheder. Jeg selv går i hvert fald altid på opdagelse i deres nye kollektioner, og skal jeg bruge gaver, kigger jeg gerne her først, da alle tre brands tilbyder lækre smykker til gode priser!