mandag, august 8

DDP levering hjælper dig med levering i steder som Storbritannien

DDP-levering er en forsendelsesform, hvor sælgeren er ansvarlig for alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen af de købte varer, indtil de er leveret til køberen. DDP-levering bliver stadig mere populær blandt onlinekøbere, da det eliminerer besværet med at skulle håndtere flere fragtudbydere og toldmyndigheder. DDP-levering giver en problemfri kundeoplevelse og giver kunderne mulighed for at handle, som om de handlede lokalt. Hvis du sælger varer til kunder i Storbritannien, Norge eller Schweiz, skal du tage højde for de ekstra omkostninger til told og importmoms. Dette kan være en betydelig udgift for virksomheder, så det er vigtigt at overveje, om det er den potentielle fortjeneste værd, før du går videre. Husk på, at de fleste virksomheder ikke vil finde det rentabelt selv at afholde udgifterne til told og importmoms, så dette bør tages med i betragtning, når du træffer din beslutning. Læs mere omkring DDP – leveret frit fortoldet.

DDP levering står altid klar til at hjælpe dig

Nu, hvor Storbritannien officielt har forladt EU, skal virksomhederne overveje konsekvenserne af Brexit for deres aktiviteter. Her er nogle vigtige strategiske overvejelser, som de skal huske på. Kontroller, om dine produkter har oprindelse i EU eller ej. Hvis de gør det, vil du stadig være underlagt told og kvoter, når du eksporterer til Storbritannien. Sørg for, at du er bekendt med de nye toldprocedurer og -krav for import og eksport af varer til og fra Det Forenede Kongerige. Overvej, hvordan momsen vil gælde for dine forretningstransaktioner med Det Forenede Kongerige, da det nu er et tredjeland i momsmæssig henseende. Gennemgå din forsyningskæde og dit distributionsnetværk for at sikre, at det kan klare eventuelle forstyrrelser, der kan opstå som følge af Brexit.

Se de mange muligheder indenfor DDP levering

DDP-leverancer kan være en god måde at udvide dit marked og øge din indtjening på. Hvis du er interesseret i DDP-leverancer, kan TIMEVAT hjælpe dig med alt fra opsætning til udvidelse. De har hjulpet over 500 kunder med DDP-leverancer i Storbritannien, Norge og Schweiz, og de kan også hjælpe dig. Kontakt dem i dag for at få mere at vide om, hvordan de kan hjælpe dig med at drage fordel af DDP-leverancer. TIMEVAT er et specialiseret finansierings- og eksporthus, der er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at løse deres eksportudfordringer. De er din professionelle momsrepræsentant, der rådgiver og servicerer virksomheder inden for alle sektorer. Sammen med TIMEVAT vil du kunne koncentrere dig om din kerneforretning og dine kunder. De er din forlængede arm til myndighederne i udlandet. De er din professionelle partner med mulighed for at tilbyde viden til virksomheder med aktiviteter i udlandet. Det er teamet bag TIMEVAT, der gør os unikke – de er energiske og ønsker både at støtte og udfordre deres kunder. Hvis du er på udkig efter et specialiseret hus inden for udenrigsfinansiering og eksport, der kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau, skal du ikke lede længere end TIMEVAT.