søndag, september 25

Få dit hår til at skinne mere end nogensinde før

En af de både fordele og ulemper der er ved at bo i Danmark, er vores klima. Vi kan både have smukke frostdage hvor alt føles bidende koldt, eller vi kan have hedebølge om sommeren. Det kan nogle gange føles som om at vi gennemgår alle årstider på en enkelt dag. Som mennesker er vi vant til det, vores hjerne har for længst indstillet sig på det. Vores krop er dog uenig. Vores hud, og især hår kan lige noget der er løgn, hver gang en årstid skifter. Det gør det ikke bedre at de fleste danskere render rundt med tyndt fehår, der ligger sig fladt på hovedet og ser dødt ud. Det er der dog heldigvis råd for!

Prioriter at købe god shampoo og balsam

Det kan føles enormt fristende, når man er ude at handle, at købe det billige shampoo og balsam. Man har ikke det store forhold til det, fordi det skal jo “bare” gøre håret rent. Det kunne dog ikke være fjernere fra sandheden. De billige produkter har alverdens ting og sager i dem, som ganske vidst gør håret rent, men også udtørrer det frygteligt. Hvis ens hår er farvet, så er det endnu værre, da det så kræver enorme mængder fugt. Du kan eventuelt spørge din frisør hvad du skal bruge af produkter og hvad du skal undgå. Du vil lynhurtigt se en ændring i dit hår!

Brug olie i dit hår

Noget der fugter dit hår rigtig godt, er olie, i særdeleshed det populære Moroccanoil. Moroccanoil indeholder er masse gode sager, heriblandt antioxidanter, som giver dit hår styrke. Der er også Omega-3 olie og vitaminer i. Det gør at der kommer fugt ind i dit hår og tilfører det proteiner, som giver dig sundt og stærkt hår – uanset årstiden!

Undgå varmeapparater

Hårtørrere, krøllejern og glattejern kan give dit hår en enormt flot frisure – på kort sigt. På langt sigt, så ødelægger varme håret, netop fordi det fjerner fugten. Hvis du derfor har lyst til at bruge et varmeapparat, så husk at brug varmebeskyttelse i det, så du ikke ødelægger dit hår! Og selv med varmebeskyttelse, så brug varmeapparater så sjældent som du kan.

Vask dit hår sjældent

De fleste mennesker vasker hår hver dag, fordi de pr. automatik gør det når de alligevel står i badet om morgenen. Det er der bare overhovedet ikke nogen grund til. Jo mere man vasker sit hår, des mere fedtet bliver det faktisk. Man kan sagtens nøjes med at vaske sit hår 2 gange om ugen. Hver gang du vasker hår, vasker du nemlig også de naturlige olier ud af håret. Det er ikke de olier der får håret til at se fedtet ud, men dem som giver dit hår glans. Den har du ikke lyst til at miste! Prøv derfor at skift til en rigtig god shampoo og balsam, og skru så ned for hvor ofte du vasker det. Så vil du lynhurtigt se løjer, og få smukkere hår end du nogensinde har haft!