lørdag, juli 2

Hold havefester der varer hele natten med varme til telt  

Planlægger du at holde et af livets store fester i et telt i haven? Det lyder som en god ide. At holde festen i et telt i haven sikrer nemlig, at den bliver holdt i hjemlige, trygge omgivelser, og det gør, at I kan holde festen på jeres betingelser. Der er dog nogle ting, der er gode at huske på og tage højde for, når inviterer til en havefest. Læs bare med her og bliv klogere.  

Sørg for gæsterne har det godt og varmt  

Der er ikke noget værre end at fryse. Hvis folk fryser, har de det ubehageligt, og de vil søge væk fra det ubehagelige – hvilket vil resultere i, at de vil tage hjem fra din fest tidligere, end de måske har lyst til. Et af problemerne ved at holde din fest i et telt er nemlig, at det godt kan blive koldt. Enten fordi det er en kold årstid, eller fordi festen fortsætter til langt ud på aftenen, hvor det selv på lune sommerdage kan gå hen og blive køligt.  

Ved at skaffe varme til telt sikrer du, at festen ikke slutter, fordi duggen og temperaturen falder udenfor. Til gengæld sikrer du, at festen kan fortsætte i lune omgivelser, der dermed holder dine gæster i gang hele natten lang.  

Du er ikke afhængig af vejret med et telt 

En af fordelene ved at holde festen i et telt fremfor udenfor i haven er, at du slipper for at tjekke vejrudsigten dagligt for at se, om der kommer regn. Vi kan på inden måde styre vejret, selvom det ville være praktisk, og derfor er det dumt at arrangere en fest hvis succes afhænger af vejret. Ved at sørge for varme til dit telt sikrer du, at festen foregår i et behageligt, lunt klima – upåvirket af temperatur, regn og klam og fugtig luft udenfor.  

Pynt, pynt, pynt 

Når du har sørget for selve teltet og varme til teltet, så har du sørget for, at det grundlæggende fundament for en god havefest er på plads. Nu mangler du kun alt det, der gør det til en helt fantastisk fest – nemlig pynten.  

Lige meget hvilken fest, som du holder, så kræver det pynt. Du kan gå mange steder hen med pynten til din fest. For at skabe en fuldendt fest er det en god ide med et tema.  

Lad et tema være din rettesnor for valg af pynt 

Det behøver ikke være et stort tema, som gæsterne er bekendte med, det kan sagtens bare være et tema, som du beslutter for dig selv, og som bliver din rettesnor i jagten på pynt. Måske er det en særlig farve, materiale eller tema, der bliver den røde tråd. Måske indretter du ud fra en særlig blomst, der skal stå på bordene. Uendelighederne er mange, kun din fantasi sætter grænser.  

Med et helt pyntet, opvarmet telt kan dine gæster kun blive imponeret. Ved at have varme til teltet glemmer I, at I rent faktisk befinder jer i et udendørs rum. Du har fået skabt et perfekt festlokale lige i din baghave. Lyder det ikke godt? Så er det bare afsted med invitationerne.