søndag, september 25

Få tips til, hvordan du får bedre negle her


Negle, der flosser og knækker af, er både grimme, men kan også være noget så smertefulde. En dyb neglerod kan være yderst smertefuld og stammer oftest fra en flosset negl. Der kan være flere faktorer, der gør, at dine negle knækker eller flosser. Men der er heldigvis en del ting du selv kan gøre for at passe på dine negle og holde dem sunde.

Læs herunder, hvordan du holder dine negle sunde.

Hold dine negle ved lige

Det gør du ved at passe godt på dem og file dem, inden de bliver så lange, at de knækker af sig selv. Når dine negle knækker, så går der lettere en flig af, som i sidste ende kan flosse. Når dine negle flosser, så ender det ofte ud i, at du får en neglerod. Men husker du at file dine negle så ofte, at de vokser langsomt og bliver stærke, så undgår du, at de knækker og flosser.

Er din negl knækket eller begyndt at flosse, så bør du skynde dig at bruge din neglefil og file den flossede del fra. På den måde kan du redde en negl, der ellers var på vej til at blive grim og smertefuld. Der findes flere forskellige slags neglefile der skal anvendes forskelligt på neglen. Hvis du vil se neglefile til forskellige formål så kig her: https://nrkosmetik.dk/collections/negle-filer.

Du skal dog altid huske at file dine negle i den samme retning og bør altså ikke køre filen frem og tilbage. Hvis du vil bruge en neglefil til at file riller ovenpå neglen, så skal du huske at købe en neglefil, der er specielt lavet til dette formål. En neglefil, der er lavet til enden af neglen, vil nemlig gå hen og ødelægge selve neglefladen på din negl.

filet negle

Pas godt på dine negle

Udover at huske at anvende din neglefil, er det en god ide at spise nok med B-vitamin. Det er nemlig det vitamin, der går ind og styrker dit hår og dine negle indefra. Derudover er det vigtigt, at du ikke bruger dine negle som værktøj. Brug værktøj, når du skal bruge værktøj og pas på dine negle, på den måde holder de langt bedre. Er der en plet på bordet, så skrab den ikke af med din negl, find noget der er lavet til formålet og nøjes med at bruge dine negle til deres eget formål.

Derudover kan man købe flere forskellige slags lak, som man kan påføre neglen som beskyttelse. Det er dog også vigtigt, at neglen får luft, så den ikke går hen og bliver gul og svag. Du bør derfor ikke konstant have noget på dine negle, da dine naturlige negle så kan gå hen og blive mere svage.

De bedste tip til slidte og flossede negle er altså: anvend din neglefil ofte og mindst lige så snart de begynder at flosse. Husk dine vitaminer og anvend ikke dine negle som værktøj.