søndag, september 25

Find det helt rigtige makeup spejl


Når du skal lægge makeup, er det vigtigt at have det rette lys og det rette spejl, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det helt præcist sidder. Det helt nye er makeup spejle med forstørrelse, hvor du på tæt hold kan se dine øjne, kindben, øjenbryn osv. Læs med her for at blive klogere på, hvordan du lægger den mest perfekte makeup.

Makeup spejle med forstørrelse giver overblik

Makeup spejle med forstørrelse er helt perfekt, når du skal lægge makeup. På den måde kommer du helt tæt på og kan se detaljerne og få den rigtige overgang eksempelvis i din øjenskygge. Faktisk er sådan et spejl nødvendigt, når du lægger makeup. Et godt råd, når du skal lægge mascara, er at se ned i gulvet, mens du lægger det på. På den måde kommer du mere ind mellem alle vipperne, og du kan se resultatet efterfølgende i spejlet.

Makeup er individuel

Det er meget forskelligt, hvordan man godt kan lide at bære makeup. For nogen er mascara nok, for andre vil de gerne have farvede øjenbryn, foundation og rouge på. Der findes intet rigtigt og forkert. Det vigtigste er, at du skal føle dig komfortabel med det makeup, du går med. Hvis du ikke kan lide at have eyeliner på, men gør det, fordi alle dine veninder gør det, så skal du bare droppe det.

Det vigtigste er at finde det look, som falder naturligt i ens egen smag. Nogle kan lide at eksperimentere, andre går med det samme look hele livet.

Der kan også være kulturforskelle. I Danmark er vi rimelig simple i vores makeup, hvor man i andre lande vil have mere knald på øjenskyggefarverne og makeup generelt set.

Sid med det rette lys

Det er vigtigt, at du har det rette lys, når du lægger makeup. Særligt hvis du arbejder med foundation og rouge. Du kan få lamper, der giver det rigtige lys, eller du kan sidde ved et vindue eller lignende. På den måde kan du bedre se, hvordan resultatet er ude i den virkelige verden.

Hvis du er på en scene, skal du gerne skrue mere op for makeuppen, da den skal kunne ses af publikum langt væk fra og i et mørkt rum.

makeup mirror

Makeup er til for dig

Makeuppen skal som sagt få dig til at føle dig godt tilpas. Vi skal ikke være bange for at vise, hvem vi er, og her kan makeuppen blot være en tilføjelse til dette. Det er rigtig sjovt at eksperimentere med makeup, og du kan få mange forskellige slags stile ud af det. Det er netop også det, makeup kan: Det kan give os forskellige udtryk, farver osv.

Prøv dig frem med et makeup spejl og noget lækkert makeup. Du kan lave en fest makeup, en hverdags makeup, en scene makeup eller noget helt andet. Der findes ingen grænser for kreativiteten, så det at lægge makeup er helt klart også en måde at være kreativ på.