mandag, august 8

Find den perfekte tandlæge Fields lige her

Når du besøger deres klinik, kan du forvente at få professionel behandling i et roligt og afslappende miljø. De tilbyder en række forskellige tandlægeydelser, og de tager sig tid til at lære hver enkelt af deres patienter at kende, så de kan yde den bedst mulige behandling. Uanset om du har brug for et simpelt tjek eller en langvarig behandling af et komplekst tandproblem, vil de sørge for, at du føler dig tryg og sikker i Deres behandling. Det er netop derfor at du skal bruge dem som din foretrukne tandlæge i Fields, så du kan få en god behandling til en meget fair pris. 

Hos tandlæge Fields tager de sig god tid til hver enkelt patient og forpligter sig til at yde empatisk behandling

Hos tandlæge Fields tager de sig god tid til hver enkelt patient og forpligter sig til at yde empatisk behandling. Deres tandlæger har specialiseret sig i at tage fat på alle de bekymringer, du måtte have i forbindelse med dit tandlægebesøg, og de forstår vigtigheden af at tage sig tid til hver enkelt person. Hvis du oplever tandlægeskræk, kan du læse mere om, hvordan de kan hjælpe dig her. Tak, fordi du valgte dem som din tandlæge i Fields! 

Sådan finder du vej til tandlæge Fields

Hvis du kommer i bil, er det bedst at parkere i P2 A- eller B-parkeringspladserne. Disse er tættest på tandlægekontoret. Der er 1 times gratis parkering i den underjordiske parkeringskælder. For at komme til tandlægepraksis derfra skal du tage elevatoren eller rulletrapperne til niveau 0. Følg derefter skiltene mod Bilka. På venstre side af Bilka, tættest på kiosken, finder du en trappe. Tag elevatoren/trappen til 2. etage. Når du er på 2. etage, vil der være skilte, der viser dig vej til tandlægekontoret. Tandlægen ligger på anden sal i indkøbscentret Fields. Du kan komme dertil enten via trapper eller elevator fra venstre side af Bilka (tættest på kiosken). Når du er på anden sal, skal du følge skiltene for at finde tandlægen.

Altid en god kundeservice, når du besøger denne tandlæge Fields

Altid en god kundeservice, når du besøger denne tandlæge Fields. De er med til at give dig en god oplevelse, hvis du skulle have tandlægeskræk, samtidig med, at du kan være sikker på, at de også yder et godt stykke arbejde med dine tænder. Deres personale er meget kompetente og kan med sikkerhed være med til at give dine tænder et skub i den rigtige retning. Derudover kan de altid give en god oplevelse, og det er samtidig en meget billig omgang, så du skal ikke have den helt dyre pengepung frem når du skal til tandlæge i Fields. Skynd dig ind på siden for at læse mere om hvad de har at tilbyde.