søndag, september 25

Find dine nye damestøvler

“Der findes ikke dårligt vejr, blot dårlig påklædning” er et favoritmotto af mange danskere. Vi er alle sammen vokset op med den sætning, og der er absolut noget om snakken. Når man bor i et land som Danmark, hvor vejret og årstiderne kan skifte flere gange i løbet af en enkelt dag, så er det enormt vigtigt at have tøj der passer til det hele. Især i de kolde måneder, bliver det tæt på ulideligt at bevæge sig udenfor, hvis man ikke har tøj der varmer. Dette gælder især sko. Ingen har lyst til at have kolde fødder, så det er vigtigt at investere i et godt par. Som kvinde har man også brug for at se godt ud, så et par varme og flotte damestøvler kan ikke undværes. 

Hvad skal man være opmærksom på? 

Når man skal ud at finde sine nye damesko, er det en god idé at gøre op med sig selv, hvad man har lyst til. Først og fremmest, så er det naturligvis vigtigt, at de er varme, men det kan de være på mange måder, eksempelvis med uld. Men det er lige så vigtigt, at det er nogen sko, man føler sig smart i. Hvis man ikke har lyst til at gå med vandrestøvler til dagligt, kan man altid vælge Chelsea støvler. Slutteligt skal man tænke på, hvor praktisk man ønsker sine damesko. Hvis man går mange kilometer hver dag på arbejde, er høje hæle måske ikke den bedste idé. Der er derfor mange ting at overveje, inden man køber. 

Hvilken farve skal de være? 

Det er heldigvis op til en selv, hvilke farver man ønsker ens nye damesko skal være. De kan nemlig købes i mange forskellige farver. Det kan dog være et godt fingerpeg at matche det med sin vinterjakke, så der er mere helhed i ens udendørstøj. Skoene kan dog også matche ting som halstørklæde og vanter. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

Hvilken form skal de have? 

Det er en smagssag, og heldigvis noget du helst selv afgør. Der findes så mange forskellige slags, at det er helt op til dig selv. Du kan både få med højt skaft, med hæl, uden hæl, med snørebånd, simple sko eller sko med mange detaljer. Igen handler det meget om, hvad du normalt går i, og om skoene passer dertil. 

Hænger pris og kvalitet sammen? 

Som med så meget andet, så hænger pris og kvalitet i damesko rigtig meget sammen. Selvfølgelig kan man godt opleve at nogen mærker er dyrere end andre, blot fordi mærket er dyrt, men det er klogt at investere i gode sko. Ens fødder vil takke en for livet, da det er dem der bærer os i alle situationer! Et højere prisleje betyder ofte også, at skoene er lavet i godt materiale, og holder længere. Læder holder eksempelvis meget længere end plastik, og du har derfor sko i mange år, hvis du passer godt på dem. Et par gode damestøvler kan og bør derfor tit ses som en investering, og ikke blot en træls udgift.