mandag, august 8

Gør det let at handle i kantinen

Der er i dag mange arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og offentlige steder, hvor det synes nødvendigt med en kantine. Som vi alle ved, så er det næsten umuligt at fungere uden et godt måltid mad, og derfor er det vigtigt, at vi midt på arbejdsdagen sørger for at få en masse energi gennem netop maden.

Men desværre er der mange af os, der har travlt. Derfor er der ikke altid tid til at lave en lækker madpakke, inden man smutter ud ad døren, og derfor tyes der ofte til de nemme og ofte usunde løsninger, når sulten nærmer sig.

Det er vigtigt med sund og varieret mad

Det er ikke hensigtsmæssigt, idet sådanne måltider ofte kun giver energi i en meget kort periode. 

Derfor er det flere steder meget værdsat at have en god kantine, hvor der hver dag kan indkøbes noget lækkert mad.

Her er det ofte muligt at købe et større udvalg af måltider, og derfor sikres der ikke blot sund og proteinrig mad, men også en varieret kost.

Der er dog bare lige et problem med de mange kantiner. Og det er tiden, der går med at stå i kø, mens andre betaler.

Slip for den lange og langsomme kø

Heldigvis er noget, der findes en rigtig god løsning på med et kantinekort.

Flere af os har sikkert oplevet det før. Vi skynder os ned i kantinen for at nå at få et måltid mad, inden det igen er tid til at genoptage for eksempel arbejde eller studie. Tit er køen dog allerede lang, og før man når frem til mad og betaling, er maden måske ikke blot blevet kold, men den skal også indtages ganske hurtigt, fordi pausen snart er ovre.

Det virker ikke optimalt, og det er netop derfor, det flere steder kan være ganske gavnligt at gøre brug af kantinekort.

Vi kender allerede systemet fra hverdagen med offentlig transport

Med et kantinekort er der nemlig tale om den helt lette og meget hurtige betalingsløsning. For det første skal der her ikke gøres brug af kontakter, hvorfor man som ansat eller studerende ikke skal huske at have sin pung med sig ud ad døren hver morgen, for det andet sørger denne løsning også for, at alle hurtigt kan komme gennem køen.

Kantinekortet smides blot op på betalingsautomaten, og herefter trækkes beløbet. Det er lidt, som vi kender det fra rejsekortet, der bruges i den offentlige transport.

Her tankes der jævnligt op med et beløb, og det er så det beløb, der kan bruges af, indtil det igen er tid til, at der tankes op. 

Derfor bør du bruge BUANCO-systemet til kantinekort

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig på de muligheder, som der byder sig med et kantinekort betalingssystem gennem BUANCO-systemet. Dette kan nemlig integreres med en lang række eksterne systemer med forskellige formål, og derfor vil du ikke på noget tidspunkt opleve at føle dig begrænset.