søndag, september 25

Jensen senge giver fantastisk komfort

Jensen senge er senge af høj kvalitet i lækkert design. Kollektionen af senge giver dig mulighed for at vælge mellem mange typer og designs, herunder elevationssenge, kontinentalsenge og boksmadrasser. Du kan også vælge en god springmadras til din Jensen seng.

Din personlige oase af ro

Alle rum i huset skal være smukke og behagelige at opholde sig i. Soveværelset skal ikke bare være et mørkt rum med en seng. Det optimale moderne soveværelse er en oase af ro og skønhed, som giver dig velvære og får dig til at slappe af. For at skabe denne oase af ro er det vigtigt, at du møblerer med diskrete møbler i afdæmpede farver, der understøtter helhedsindtrykket af et behageligt og luftigt rum. Jensen senge tilbyder et stort udvalgt af moderne, smukt designede senge i afdæmpede kulører. Senge der vil hjælpe dig med at skabe din helt personlige oase af ro.

En god nats søvn er alfa og omega

Hvis du sover dårligt, kan det ødelægge hele din dag. Du vågner efter en søvnløs nat, hvor du har vendt og drejet dig, og dit hoved er blevet oversvømmet af de udfordringer, der venter dig den kommende dag. Du er træt og udmattet, en ny dag truer, og du magter ikke at se den i øjnene. Det har vi vist alle prøvet, og det er næsten ikke til at holde ud.

Når du sover i en Jensen seng, hviler du din krop på et leje af kvalitet, som er tilpasset kroppens zoner, og derfor giver optimal aflastning og velbehag. Således kan du opnå den hvile, der er så vigtig, og sætter dig i stand til at blive klar og fuld af energi, når den nye dag gryr.

Sundt søvnmønster forebygger kræft

Hvis man, flere på hinanden følgende dage, sover dårligt, kan man ende med at opbygge et uhensigtsmæssigt mønster af dårlig søvn. Dårlig søvnrytme er utrolig skadelig for helbredet, idet den vedvarende træthedsfølelse skaber stress og ringe trivsel i dagligdagen. Langvarig stress kan kædes direkte sammen med kræft. Man skal derfor, for alt i verden, undgå at komme ind i et dårligt søvnmønster, hvis man ønsker at forebygge sygdom og styrke sin personlige sundhed og trivsel.

Med en Jensen seng af god kvalitet giver du kroppen de optimale betingelser for hvile og søvn. Du forebygger stress og sygdomstilstand, i og med at du opretholder en god søvnrytme. En investering i en Jensen seng er en investering i din sundhed og trivsel.

Aflast rygsøjlen om natten

Mange mennesker har stillesiddende arbejde, hvor de tilbringer timer foran en computer. For at føje spot til skade pendler en del af disse mennesker også til arbejde i bil, og tilbringer reelt op til ti timer i siddende stilling. De mange timer i siddende stilling belaster rygsøjlen, og kan give smertefulde problemer med nakke og lænd.

Om natten har den hårdt belastede rygsøjle endelig mulighed for at blive aflastet. Hvis du har mange timers stillesiddende arbejde, er det særligt vigtig, at din rygsøjle understøttes optimalt hele natten. Du får den optimale støtte med en Jensen seng.