søndag, september 25

Kom godt i gang med hjemmetræningen med en vægtstang

Der var mange, der gik en smule i panik, da der begyndte at lukke fitnesscentre ned landet over. Det kan være, at du også var en af dem, der ikke synes, at det var så fedt. Der var til gengæld også mange, der fik stor succes med at begynde at træne derhjemme. Det kan være, at du ikke rigtigt selv er kommet i gang endnu. Det kan også være svært at føle, man får det samme ud af det, når man ikke har de samme maskiner tilgængeligt, som man er vant til at bruge. Det bliver selvfølgelig dyrt, hvis du skal i gang med at købe de samme maskiner til hjemmebrug, men det kan være, du kan nøjes med noget mindre.

Kom i gang med en vægtstang

Hvis du gerne vil finde et simpelt redskab, der også er nogenlunde nemt at få ind i huset, så kan du med fordel vælge at investere i en vægtstang. En vægtstang fylder ikke særlig meget i hjemmet, og så kan man træne flere dele af kroppen med den. Du kan nemt komme i gang med din træning, hvis du f.eks. køber en vægtstang fra https://sagatrim.dk/vare-kategori/fitnessudstyr/_styrketraening/vaegtskiver-staenger/.

vægtstang

Sådan træner du ben med en vægtstang

Hvis du gerne vil træne dine ben og baller, så kan du med fordel træne med en vægtstang. Du kan blot holde vægtstangen på nakken over skuldrene, mens du squatter ned. Du kan selv bestemme, hvor mange gange du gentager øvelsen. Efterhånden som du bliver stærkere, kan du måske begynde at tage flere gentagelser under dine træninger.

Fedt at træne derhjemme

Der er faktisk også mange grunde til, at det kan være super fedt at træne derhjemme. Hader du ikke også det, når man møder nogen, man kender i fitness? Det er bare ikke lige dér, man har lyst til at snakke. Man kan også synes, at det er lidt irriterende, at alle kan se en, mens man træner. Det er jo ikke ligefrem der, man er mest attraktiv. Derudover kan det være hårdt at have motivation til at tage ned i fitness, når man først skal derhen og så klæde om, inden man kan komme i gang. Bare det, at man skal et sted hen kan godt betyde, at man ikke så ofte får trænet. Det kan være, at du ender med at blive rigtig glad for hjemmetræning. Der er alligevel en del fordele ved det.

Sådan træner du arme med en vægtstang

Du kan også nemt træne dine arme med en vægtstang. Her kan du bare lave øvelser, hvor du skiftevis bøjer og strækker armene, mens du lyster vægtstangen med dine arme. Det kan være utrolig effektiv træning. Du skal dog passe på med, at du ikke begynder for hurtigt, for så kan det godt resultere i skader. Du skal også være forsigtig med at træne den samme muskelgruppe to dage i streg, da det også kan resultere i en overbelastning. Det er der ikke nogen grund til, at du udsætter dig selv for.