lørdag, juli 2

Disse typer værktøj vil pynte i dit hjemmeværksted

Hvis du er typen som elsker at gøre det selv, så ved du at man aldrig kan få for meget værktøj. Der vil altid være nye spændende typer værktøj og nyere modeller, og disse skriger nærmest om at blive købt. Oftest så er det største problem at skabe plads til alt værktøjet, og det kan være svært at rydde ud i alt det gamle værktøj, for hvis du køber kvalitet, så går det sjældent i stykker, hvilket betyder at det stadig fungerer og dermed stadig har en funktion. Nedenfor får du lidt inspiration til, hvad du kan gøre for at rydde ud i det værksted samt hvordan du kan opgradere dit hjemmeværksted til nye højder.

Derfor skal du vælge en skruekompressor

Ethvert værksted har brug for en kompressor. Kompressoren bruges til mange forskellige opgaver, hvor højt lufttryk er en nødvendighed. Der er muligt at vælge imellem 2 forskellige typer kompressorer: Den oliesmurte eller den oliefri. Fordelen ved at vælge en skruekompressor er at den er oliefri. Dette betyder at der ikke er noget mekanisk som slider op og ned ad hinanden, hvilket betyder at kompressoren ikke behøver alverden vedligeholdelse.

Skruekompressoren er anerkendt for sin høje kvalitet, og benyttes især i virksomheder, hvor kvaliteten skal være i højsædet og forureningen skal holdes til et minimum.

Med andre ord, så er en skruekompressor lige noget for dig, som elsker at have værktøjet i orden. Med en skrue kompressor, der får du et nyt og værdifuldt legetøj til samlingen.

skruekompressor

Drop riven og køb en løvblæser

Personligt så synes jeg ikke der findes noget værre end når bladene falder af træerne. Først og fremmest er det et signal til, at vi går en kold vinter i møde, men det betyder at ens have vil blæser fyldt op at blade. En hurtig og nem måde at få disse væk på, er ved at bruge en løvblæser.

Andre fordele ved at vælge en skruekompressor

  • Minimal vedligeholdelse
  • Lav støj og vibration
  • Ingen driftscyklus

Disse fordele får du også med, ved at vælge en skruekompressor. Lav støj og vibration er især fordelagtigt, hvis du har planer om at have en maskine derhjemme. Den minimale vedligeholdelse kommer af, at der ikke er ringe, stempler, stænger og andre dele, der vil kræve en del service. Ingen driftscyklus refererer til den kontinuerlige lufttilførsel, som maskinen tilbyder.

Sådan finder dit gamle værktøj et nyt fint hjem

Det er aldrig rart at skille sig af med sit gamle værktøj. Oftest har værktøjet haft en vigtig funktion i forhold til et eller andet projekt du har lavet hjemme i stuen eller haven. Det kan dog blive nødvendigt at skille sig af med det, hvis du oplever at der er trængt i værkstedet.

En ting du kan gøre, er at give det videre til ”begyndere”. Det kunne være din søn eller datter, eller blot en nevø som snart skal flytte hjemmefra. Hvis du kan pakke en værktøjskasse med alt det basale til sådan en gut, så vil du gøre ham en kæmpe tjeneste, når der sandsynligvis skal slås et søm ind eller sættes en lampe op.