søndag, september 25

Når et ‘ja’ er det smukkeste

Der er intet smukkere end når to personer indgår sammen i kærligheden og siger ja til hinanden og et liv på et fælles grundlag. For at fuldende den perfekte opsætning, begivenheden foregår i, skal der vælges vielsesringe, der kan forevige øjeblikket. Du kan tjekke https://rrj.dk/unikke-vielsesringe/ ud for at få inspiration til de smukkeste vielsesringe.

Vielsesringe er symbolet

Et bryllup er ikke en hvilken som helst begivenhed. Det er kærlighedens fest, hvor der som regel ikke bliver sparet på noget. Det er sådan en speciel og skelsættende dag, fordi den er baseret på et valg, der er blevet taget to mennesker imellem, og som kommer til at ændre tilværelsen og måden at leve på – en status fra ugift til gift. Det er et løfte om at forevige kærligheden – og vielsesringe er symbolet på dette evige bånd.

Et bryllup er en fejring, der finder sted på tværs af næsten alle folkeslag, og festen bliver som regel holdt med offentligheden som tilskuer. Måden, hvorpå alt er fuldført til punkt og prikke, gør at dagen ikke kan sammenlignes med nogen andre dage. De udvalgte og særlige gæster ankommer i deres smukke kjoler og fine jakkesæt, og ritualerne vil ingen ende tage. Hele opsætningen er så storslået, at man umuligt kan glemme dagen, og man vil ønske, at man kunne genleve hele magien. På sin finger sidder den ring, der symboliserer hele grundlaget for fejringen, og den kan minde en om i løbet af aftenen, hvor stor kærligheden er.

Kærlighedens påmindelse i hverdagen

Selvom en vielsesring blot er et smykke, har lige præcis denne symbolske fingerring en enorm betydning, for hvis man lige sætter sig ned og genfinder grunden til, at man har den på, kan det føles meget større end en selv. Det er en god påmindelse i hverdagen, at man har noget så værdifuldt på sig hele tiden. Så når hverdagens praktiske gøremål planter sig igen efter den rus, man har levet på efter et bryllup, er det vigtigt, at man har noget, der kan holde en oppe og minde en om alt det vigtige, man har omkring sig. Helt generelt er det en vigtighed, at man gør gode ting for sig selv i eftertiden. Der har været så meget planlægning, overvejelse, energi og tid i forberedelserne til det komplette bryllup, og derfor kan man godt blive ramt af en tomhed, når man er på den anden side af alt dette. Ringen får en til at leve lidt videre i den samme kærlighedsrus.

vielsesring

Personliggør designet

En overvejelse, der skal indtænkes i valget af vielsesringen, er at den skal matche den individuelle stil og præference, for man skal trods alt gå med den resten af livet – forhåbentligt. Hvis man gerne vil have den på i hverdagen som en del af looket, er det væsentligt, at den ikke er fyldt med diamanter, hvis ens stil normalt er i den minimalistiske ende. Man bør måske påbegynde jagten på den perfekte ring i god tid, for at man får set en masse forskellige og ud fra erfaringerne får indsporet sig på stilart. Der er mange detaljer, der skal tages stilling til. Skal den være guld eller sølv, skal den indgraveres eller skal der sten i? Når der først er styr på vielsesringene, er man klar til at tage de næste skridt, for der er trods alt en masse forberedelser, der kræver opmærksomhed.